Kategorier
Städ

Fokusera på kunderna och låt andra städa lokalerna

När man vill för mycket kan det bli en tvärtemot-effekt. Som exempelvis när man vill klara av allt i butiken för att spara pengar. Men vad händer när orken inte finns där under arbetsdagarna?

Annika hade äntligen tagit steget och öppnat bokhandel. För att klara av alla kostnader ville hon inte anställa ännu. Vare sig butikspersonal eller hyra in en städfirma, det fick vänta. Att allt pappersarbete tog så lång tid hade hon inte insett. Dagarna blev långa. När städning och annat skulle göras innan hemgång var klart var hon fullständigt slut. Det var inte såhär hon föreställt sig att det skulle bli.

Företaget blomstrade och idén med en liten avdelning för begagnade böcker hade blivit en succé. Men hon hade svårt att glädjas då tröttheten hade tagit över hela hennes liv. Så en dag fick hon bara nog. Det fick bära eller brista. Det var dags att hitta ett företag som arbetade med butiksstädning. Något som skulle visa sig vara bland det bästa hon någonsin gjort.

Dags att tänka om och göra rätt

Städföretaget som Annika hyrde in visade sig vara en fullträff. De mötte hennes önskemål till hundra procent. Dessutom hade de ett miljötänk som hon gillade. Bland annat innehöll produkterna mindre kemikalier.

Hon märkte snart en förändring. Hon fick mera energi och orkade engagera sig i kundernas förfrågningar på ett sätt som hon inte gjort på länge. Plötsligt märkte hon hur kunderna började droppa in regelbundet för att se om något nytt kommit in. Läs mer om butiksstädning på denna webbsida: butiksstädningstockholm.com