Kategorier
Fönsterputs

Lyxigt med fönsterputs i Sollentuna

Varje år putsade Anna sexton fönster i huset. Hon brukade tycka att det var meditativt. Men i år orkade hon inte och bokade tjänsten fönsterputs i Sollentuna.

Den vackra villan har gått i arv i familjen i generationer. Den hade moderniserats men ändå fått behålla en del av sin gamla charm. Det enda som inte ändrats under åren var antal fönster. Sexton stycken för att vara precis. Olikt många andra så gillade Anna att putsa sina fönster och brukade kalla de stunderna för sitt eget meditationsretreat.

Nu hade däremot något nytt fångat hennes intresse. Anna hade börjat måla. Ett av rummen hade hon gjort om till ateljé och där stod nu alltid ett staffli med en påbörjad målning. Nu var varmare dagar i antågande och då ville hon ta med sig sakerna ut och njuta av solen. Men problemet var bara att det var tid för fönsterputsning.

Fönsterputs får konkurrens

Ni ställdes Anna inför ett dilemma. Hon älskade ju sina stunder med fönsterputs i Sollentunas utkant. Det som hade gett henne så mycket härliga stunder hade fått konkurrens. Hon ville få sin systers synpunkt på saken. Denna kunde inte förstå varför hon ens funderade över saken. Faktum var att Anna hittat en ny passion som behövde få plats.

Anna bestämde sig för att anlita en firma som jobbar med fönsterputs i Sollentuna. De putsade alla fönster medan hon själv målade utomhus. Hon hade trott att hon skulle känna sig avundsjuk men förvånades av att det inte var fallet. Hon stod hellre och målade. Det kändes underbart att ha hittat en ny, inte bara meditativ, utan även kreativ ådra i sig själv som hon inte visste att hon hade.